Mi is az a bakancslista, és miért is szükséges?

Egy lista almoktol az orult otleteken keresztul  ahitott nagy kalandokig minden amit szeretnenk elerni mielott feldobjuk a bakancsot. Lista irast meg veletlenul se a halallal assszocialjuk, eppen ellenkezoleg, az elet elvezeterol szol. A szurke hetkoznapokba a lista egy kis szint visz, mivel latjuk, hogy mi is var rank a jovoben, milyen kalandokban lesz reszunk.

Ha mindfele almok, celok nelkul eljuk az eletunket, akkor a legvaloszinubb, hogy olyan napi dolgokkal fog eltelni az eletunk amire soha nem fogunk emlekezni. A legvegen soha nem fogunk emlekezni arra az idore amit az irodaban toltottunk, TV elott vagy a konyha takaritasaval. Arra fogunk emlekezni ami a bakancslistan volt, meg az idore amit a szeretteinkel eltoltottunk.

Csak gondolj az elmult 4 honapra, hogy milyen celokat ertel el? Jelentenek valamit is? Sokaig fogsz rajuk emlekezni?

Nem fogok megbanni semmit

Regebben mindig talaltam kifogast, hogy sok mindenbe ne fogjak bele, mivel a komfort zonamon kivul estek vagy eppen el voltam foglalva, hogy penzt gyujtsek a tarsadalmi elvarasokra, mint peldaul a felso oktatas. Nem beszelve arrol, hogy kergettem a ferfiakat is, mert tudtam, hogy az en koromban mar illett volna meghazasodni meg csaladot alapitani. Sok even keresztul kergettem ezen elvarasokat, de igazabol semmi oromot nem talaltam bennuk. Tudtam, hogy az eletem nem megy jo iranyba ugyhogy egy nap elkezdtem magamra koncentralni es megirtam a bakancslistamat. Csak par eve kezdtem el “megelni” a listat de mar van 100 pontom (minding csak novekszik) es legtobbjuk mar ki is van pipalva. A lista “megelese” teljesen megvaltoztatott es boldogabb vagyok mint valaha. Ezt ugy sikerult elernem, hogy nem vartam lehetosegre, hanem en krealtam a lehetosegeket.

Igaz csinaltam par veszelyes dolgot az eletemben, de a legveszelyesebb arra gondolni, hogy jo par ev mulva meg fogom banni a dolgokat amiket nem csinaltam. Beallitottam az eletemet, hogy soha ne banjak meg semmit. Eddig minden orult otletemet megvalositottam, bar van egy par amit soha tobbe nem csinalnek, mint a stoppolas Londonban vagy a bungee ugras. De ami a legfontosabb nem bantam meg. 

Mar Mark Twain is megmondta:

Husz ev mulva jobban fogod sajnalni azokat a dolgokat, amiket nem tettel meg, mint azokat, amiket megtettel.